May

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen ve ortağı olduğumuz Okul Eğitimi Akreditasyon I. Grubun yurtdışı hareketlilik faaliyetleri başlıyor..

Yaz döneminde 3 ülkede 3 kurs faaliyeti düzenlenecektir.

Children with Special Needs – Learning Knows No Boundaries – 20 June 2022, Barcelona

New Technologies and Future Classrooms: Educational Apps, Blended Learning and Flipped Learning – 25 July 2022, Prague

The Importance of Coaching For 21st Century Teachers – 08 August 2022, Prague

Bu kurslardan yararlanmak isteyen öğretmen ve idarecilerimizin oku idaresi ile iletişime geçerek Çevrimiçi Başvuru Modülü kullanıcı ve şifresini alması gerekmektedir.

Tüm süreç

adresinden gerçekleştirilecektir.

Yaz dönemi sona erdiğinde ise yeni eğitim öğretim yılında işbaşı gözlem, ev sahipliği, öğretmen görevlendirme, grup halinde öğrenci hareketliliği, kısa süreli öğrenci hareketliliği ve uzun süreli öğrenci hareketlilikleri ilse sürecimiz devam edecektir.

Tüm okul personelimize duyurulur.

Kurs başvurusu için son tarih : 03 Haziran 2022 Saat 17:00 olarak belirlenmiştir.