Haz

Beçin İlkokulu anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Kader Duman rehberliğinde 26 Nisan 2019 tarihinde aileleriyle beraber Beypınarı Mevkii çevresinin ağaçlandırılmasına katkıda bulundu.

Haz

Beçin İlkokulu anasınıfı a şubesi velisi Şenol UYAR sınıf öğretmenleri Kader Duman rehberliğinde 17.04.2019 tarihinde anasınıfında öğrencilere 'Mutlu Çocuklar Atölyesi ' eTwinning projesi kapsamında berberlik mesleğini tanıttı.

Haz

Beçin İlkokulu anasınıfı a şubesi velisi Selahattin Çetin sınıf öğretmenleri Kader Duman rehberliğinde 19.04.2019 tarihinde anasınıfında öğrencilere 'Mutlu Çocuklar Atölyesi ' eTwinning projesi kapsamında aşçılık mesleğini tanıttı.

May

Beçin İlkokulu anasınıfı a şubesi velisi Kemal Kocatepe sınıf öğretmenleri Kader Duman rehberliğinde ´Mutlu Çocuklar Atölyesi ´ eTwinning projesi kapsamında arıcılık mesleğini tanıttı.

Nis

MUĞLA-Milas Beçin İlkokulu anasınıfı a şubesi öğretmeni Kader DUMAN tarafından sınıf velilerine mart ayının sonlarına doğru teraryum etkinliği hakkında bilgi verildi.

Nis

Beçin İlkokulu anasınıfı a şubesi velileri sınıf öğretmenleri Kader DUMAN rehberliğinde sevgi ayı etkinliği kapsamında kendi yastıklarını tasarladılar.

Nis

Beçin İlkokulu anasınıfı a şubesi öğretmeni Kader DUMAN eTwining ´Mutlu Çocuklar Atölyesi ´projesi kapsamında anasınıfında velilerine ´NOKTA ´ kitabını okudu.Hikaye bitiminde veliler klasik müzik eşliğinde kendi hazırladıkları karton tuvalleri kullanarak resim çizdiler.

Nis

Milas Çocuk Kütüphanesinin anasınıfı dalında en çok kitap okuyan öğrenciler arasından Ceylin ESENKAYA 1,Nehir KARATAŞ 3. olmaya hak kazanmıştır

Nis

Beçin İlkokulu anasınıfı a şubesi öğretmeni Kader Duman eTwining ´Mutlu Çocuklar Atölyesi ´projesi kapsamında anasınıfında velilerine ´gökyüzünün rengi ´ kitabını okudu.Hikaye bitiminde veliler büyük grup çalışması ile resim çizdiler.

Nis

Beçin İlkokulu anasınıfı a şubesi öğretmeni Kader Duman rehberliğinde anasınıfında velilerle Twining ´Mutlu Çocuklar Atölyesi ´projesi kapsamında gökkuşağı orff çalışması yapıldı.

Nis

Beçin İlkokulu anasınıfı a şubesi öğrencileri öğretmenleri Kader Duman rehberliğinde ‘ 81 İl Tek Bayrak’ projesinde Muğla ilini temsil etti.

Nis

İlçe Halk Kütüphanesinde 24.01.2018 Perşembe günü saat 11.00 ila 12.00 saatleri arasında ‘ Kütüphane Yarıyıl’ın ( KÜYAP ‘19 -Kış ) etkinliği kapsamında ; çocuklara anne ve baba ile kitap okuma alışkanlığı kazandırmak anacıyla Beçin İlkokulu anasınıfı a şubesi öğretmeni Kader DUMAN , öğrenci ve velileriyle ‘Annem ve Babamla okuyorum ‘ etkinliği yapılmıştır .

Nis

Beçin İlkokulu ana sınıfı a şubesi öğrencilerinin anneanneleri ,babaanneleri, dedeleri ve babaları eTwining ´100 güne 100 kitap´ projesi kapsamında sınıfta hikaye kitabı okudular.

Mrt

Bir milletin topyekün verdiği destansı ve eşsiz bir mücadele ile, tarihin akışını değiştirdiği, gururla andığımız 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 104. yılını kutluyor;

Mrt

Okulumuz anasınıfı A şubesi öğretmeni Kader DUMAN rehberliğinde yürütülen eTwining ' 100 güne 100 kitap'  ve ' Mutlu  Çocuklar Atölyesi ' projelerinin eba haberleri linktedir.